Om oss

Webb Technologies blir de mest förändrade dynamiken i världen. Man behöver inte gå långt tillbaka, programvaror och tekniker som var populära för några år sedan kan idag inte vara till stor hjälp för kundernas behov och de förlorar sin attraktionskraft för varje dag som går.

Özbey Media, som är ett ungt och dynamiskt företag, följer dessa ständigt föränderliga dynamik och med hjälp av Google komponenter fungerar med fullständig integration, med djup kunskap om företagets marknadsföring och strategiska marknadsundersökningar med hjälp av sociala medier och med erfarna, innovativa och idealistiska laget, erbjuder webb och grafisk design, fullt SEO kompatibla Moderna webbdesign, mobila applikationer, SEO, desktop publicering, org arbete och digital marknadsföring.

Özbey Media strävar efter den bästa servicen levereras professionellt företag som vill spela en stor roll under de kommande åren i Sverige och erbjuda programvara och design med en stor harmoni som fokuserade på lösningar och är borta från huvudfåran till sin kundportfölj.

Som Özbey Media, strävar vi efter att följa alla behov inom sektorn och tekniska framsteg och analysera dem att tjäna dig den mest lämpliga och korrekta alternativ. Enligt definitionen av Webb Teknologier, mobila lösningar, e-handelslösningar, webbapplikationer, Projektutveckling och tillämpning, Online Annonsering, sökmotoroptimering (SEO), Social Media Marketing (SMM), Online Annons aggregerade E-post och aggregerade SMS sändning är de tjänster som vi erbjuder. Utöver de i tryckområdet; vi designar våtservetter, bildofter, magneter, företagsidentitet, visitkort, broschyrer, flygblad och affischer.

För att få detaljerad information om oss, vänligen kontakta oss.