Mobilanpassad hemsida

Mobilanpassad hemsida & Responsiv design

Mobila Hemsidor – anpassa din hemsida för smartphones

April 2015 lanseras Googles nästa stora uppdatering som i korthet går ut på att mobilvänlighet blir en otroligt viktig faktor för att rankas högt på Google. Idag finns ca 4 miljoner s.k smartphones i bruk i Sverige – över 60% av dessa surfar via mobilen!mobilanpassad hemsida

Klarar din hemsida GOOGLE TESTET?

Varför en mobilanpassad hemsida & responsiv design?

Mobil webbdesign blir en krävande produkt på grund av enkel tillgång till webbdesign med mobila enheter, kontroll av adressinformation, och direktkontakt via mobiltelefoner. Eftersom iPhone och iPad inte stöds av Flash, blir den här egenskapen ett måste.
Mobilanpassad hemsida är en av de mest efterlängtade ämnen. Tja, är allt vi vet om mobilvänligt webb är korrekt? Vad har vi att göra mobil vänliga?

responsiv designVad är Mobilanpassad hemsida, och vad är inte?

Mobilanpassad hemsida är inte bara en hemsida som kan öppna oproblematiskt i en mobil skärm. Mobilanpassad hemsida måste öppnas på alla de mobila skärmar.
Mobilanpassad hemsida är inte synlig från mobiltelefoner eller surfplattor. Det är en hemsida som dessa enheter kan enkelt navigera på det. Det betyder att det inte finns något behov av att glida horisontellt på webbplatsen.
Mobilanpassad hemsida återspeglar inte innehållet som det är. Mobilanpassad hemsida innehåll visar en mobil vänlig innehåll och är användarvänlig.
• Grafik av Mobilanpassad hemsidor är utformade och optimerade speciellt därför att de öppnas snabbare i mobila enheter.
• Teckenstorlek inte är för liten eller för stor. På mobila enheter är typografi och teckenstorlek som utformats speciellt för mobila enheter.

Vi gör mobila hemsidor som vi kan anpassa efter ert företag. Vi har förmåga att leverera kostnads effektiva, högkvalitativa och avancerade lösningar till kund. All kvalitetskontroll sker direkt i samband med produktion.